Internet Explorer 6 kullanıyorsunuz. Lütfen güncel versiyon kullanın.
Daha fazla güvenlik, aşağıdaki tarayıcılardan birine güncelleme yapmanızı öneririz.

Firefox / Safari / Opera / Chrome / Internet Explorer 8+

Kamera güncelleme

Kameranızın bellenim güncellenmesini aynen bilgisayarınızda bir yazılım güncellediğiniz gibi çevrim içi olarak yapabilirsiniz. Yapmanız gereken aşağıdaki basit adımları izlemek.

Olympus Workspace indirmek, Digital Camera Updater ile birlikte

Kameranızın donanım yazılımını güncellemek için Dijital Kamera Güncelleyici içeren Olympus Workspace yazılımı gerekir. Yazılımı indirmek için aşağıya tıklayın.

Olympus workspace

İndirmek ve bellenimi uygulamak

Dikkat:
Kamerada yapılan güncelleme geri alınamaz.

Güncellemeye hazırlık

1. Bilgisayarınız yönetici hesabınızla girin
2. Internete bağlanın. Bağlantının kesilmemesi için Olympus kablolu bağlantı önerir.
3. Kameranın bataryasını %100 dolu olduğundan emin olun. Model destekliyorsa AC adaptör kullanın
Güncelleme için aşağıdaki adımları izleyin:

1. OLYMPUS Workspace simgesini çift tıklayın.
2. Kameraya ait orjinal USB kablo ile bilgisayara bağlayın
Not:
Kameranın LCD ekranında bir seçim belirebilir. STORAGE (DEPO) seçin. Kameradaki [OK] tuşuna basın.
3. Kameraya tıklayın
4. simgesine tıklayın

5. Next tuşu ile ilerleyin

Daha yeni bellenim sürümleri varsa, bunlar bir iletişim kutusunda görüntülenir. Bir güncelleme uygulayarak nelerin değiştirileceğini görmek için listeden güncellemeyi seçin ve Ayrıntılar'ı tıklayın. Seçilen bir ürün yazılımı güncellemesini uygulamak için Güncelle'yi ve ardından bir sonraki ekranda Evet'i tıklatın. (Hayır'ı tıklatırsanız güncelleme iptal edilir.)



Kullanım şartları okuyun ve eğer kabul ediyorsanız Kabul Ediyorum tıklayıp devam edin.

Kamera modeline bağlı olarak, ayarlar ve Mysets kaydedilebilir ve yeniden yüklenebilir. Bu işlev tüm kameralar için mevcut değildir.


Güncelleme işlemi bilgisayarda gösterilecektir.

Dijital kameranın LCD ekranında TAMAM görüntülendiğinde, ürün yazılımı güncellemesi tamamlanmıştır. Aşağıdaki talimatları izleyin ve iki onay kutusunu tıklayın.

Son olarak, ayarlar ve Myset'ler kameraya yeniden yüklenir.